Wie ben ik?


Mijn naam is Natascha Looman. Moeder van twee en met veel bewondering kijk ik dagelijks naar de dansende stroom van het leven. Ik zie het dan ook als mijn levensmissie om tijdens dit bestaan om z’n optimaal, gelukkig en liefdevol leven te kunnen leven. Maar hoe blijf je in je kracht en in liefdevolle verbinding met je hart als je geen invloed 'lijkt te hebben' op wat er van buitenaf gebeurt.

In 2020 heb ik een praktijk opgezet om mensen te kunnen ondersteunen tijdens dit proces. In mijn praktijk werk ik als holistisch en lichaamsgericht therapeut. Ik werk zelfstandig en ondersteun mensen bij hun individuele proces. Ik zie het lichaam als communicatiemiddel dat ons bij ziekte, psychische klachten, pijn en emotionele en/of mentale vermoeidheid wat vertellen wil. Er wil iets aan de oppervlakte komen wat gezien mag worden. Vanuit liefde en zonder oordeel bekijk ik wat de onderliggende oorzaak kan zijn.

Verschillende studies afgerond om mij kennis te vergroten. Maar het echte goud zit in de ervaringen die ik in mijn leven heb mogen aanschouwen. Kennis is goud maar het echte werk zit in de praktijk en de lessen van het leven.

In 2023 ben Yin Yoga lessen gaan verzorgen. De opleiding was de kers op de taart en het voelt als een mooie toevoeging om Yin Yoga aan praktijk de Kern te verbinden.

Gun jezelf de tijd en het cadeau om alle aspecten van je leven te omarmen, te aanschouwen en te ontvouwen en naast je neer te leggen wat niet meer dienende is.

Naast 1 op 1 trajecten geef ik ook workshop. Dit gaat in samenwerking met andere therapeuten/ coaches. Verschillende thematieken zullen aanbod komen. In mijn achtertuin ligt een prachtige ruimte waar grootte groepen inpassen. Ben jij therapeut/coach en heb jij bruisende ideeën? Neem dan gerust contact met mij op om te kijken of er een mooie samenwerking tot stand kan komen.