Waarom Yoga?
Vaak na de intake en meerdere behandelsessies komt er een punt dat je voldoende inzicht hebt verkregen om het in de praktijk te gaan toe passen en er op dat moment geen behandeling nodig is. De kennis en inzichten die je hebt opgedaan mag je in de praktijk gaan toepassen.

Echter krijg ik vaak van mensen terug te horen dat de praktijk het lastig is. Het inzetten van de oefeningen in het dagelijkse leven is  een obstakel.

Tijdens een sessie worden veel inzichten verkregen en is het helder wat de persoon mag doen. Alleen door de drukte van de dag, oude patronen of gewoon simpelweg er niet aandenken blijft de praktijk liggen en blijft het bij de sessie en het belangrijkste aspect wordt niet uitgevoerd.

Een Yoga traject of sessie is een mooie aanvulling als de behandeling klaar is. Het kan ook ingeboekt worden los van een behandeltraject.
Het mooie van een Yin Yoga sessie is dat het lichaam het verhaal vertelt en dat er tijdens een sessie niet gepraat hoeft te worden. Het doel is om het lichaamsbewust zijn te verhogen. Het is een mooie vorm van therapie die de mens ondersteunt in hun eigen herstelproces, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch.

Kennismakingsessie
In een uitgebreide kennismakingssessie proberen we inzichtelijk te krijgen waar de disbalans zit en hoe we daaraan kunnen werken. Er wordt vervolgens een persoonlijk yoga-programma op maat opgesteld met yoga-houdingen, ademhalingsoefeningen, ontspanning en geleide meditaties. Vervolgsessies variëren tussen 60 en 90 minuten. Sessies kunnen in de praktijk, thuis, op kantoor of in de yogastudio worden gegeven.

Yin yoga is zeer geschikt voor mensen met

  • rug en nekklachten
  • angst
  • burn-out
  • slaapstoornissen/rusteloosheid
  • ademhalingsproblemen
  • herstel na/tijdens kanker
  • eetstoornissen ( is vaak weinig contact met lichaam)
  • ook zeer geschikt wanneer er geen klachten zijn

 

 

Tarieven
-1 op 1 sessie of duo sessie kost €87,50 
-behandeltraject van 5 sessie kost €375,-

Groepslessen
-losse les voor deelname groepsles €12,50-
-10 strippenkaart voor groeplessen €100,-